zwerfboeken voor volwassenen
Zwerfboeken voor volwassenen
  
Terug | Vorige | Volgende

Thuis bij Jamie

(2.4/5)
Thuis bij Jamie
Auteur Oliver, J.
ISBN9789021520889
Uitgeverij Kosmos Uitgevers
Nieuwprijs € 39

Zwerfboeken

Van deze titel zijn nog geen zwerfboeken gesignaleerd. Jij kunt de eerste zijn die dit boek als zwerfboek in omloop brengt!

Koop dit boek online

Bol.com
De Slegte
Proxis.com

Beschrijving

In zijn nieuwe boek is Jamie weer helemaal terug in de keuken, zijn eigen keuken. Jamie laat zichzelf zien in zijn thuisbasis in Essex. Hij gaat los in zijn eigen moestuin, waar hij voor alle recepten uit Thuis bij Jamie de ingrediënten oogst. In elk hoofdstuk komt een fruitsoort of groente aan bod en legt hij uit hoe je dat zelf kunt verbouwen. Ook geeft Jamie zijn geheimen prijs over hoe je zelf een barbecue kunt bouwen, hoe je een perfecte Italiaanse pizza moet maken en hoe je al die geweldige oogst kan inmaken. Thuis bij Jamie geeft de lezer een unieke blik op hoe Jamie leeft, kookt en geniet van alles wat er om hem heen groeit en bloeit. Met meer dan 100 verrassende nieuwe recepten. Inclusief talloze tips en feiten voor in de moestuin en in de keuken.

Recensies van gebruikers

Een mooi boek, waarin Jamie Oliver ook de achtergronden van ingredienten en technieken verteld. Leuk om te zien hoe hij zijn groenten verbouwd en daarbij tips aandraagt. Ik heb het boek dubbel... 8